Puteti face comenzi din site oricand. In scurt timp de la plasarea comenzii veti primi un e-mail sau telefon de confirmare.

Termenul estimat de livrare a comenzilor este de 48 -72 ore de la data plasarii comenzii. 

Produsele noastre vor fi livrate prin curierat, Nemo Express în orice localitate din România, intr-un ambalaj corespunzator ce va mentine calitatea acestora pe toata durata transportului. 

Metoda de plata este plata ramburs, veti plati valoarea coletului la primirea lui.

Comenzile facute vineri (dupa ora 16.00), sambata si duminica vor fi livrate in zilele de marti sau miercuri ale saptamanii urmatoare.
Orice intarziere mai mare de acest interval nu este responsabilitatea noastra, ci a firmei de curierat.

Pretul transportului va fi urmatorul:

  • Pentru livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei, tariful este standard, de 15 lei (TVA inclus).
  • Pentru comenzi ce depasesc 100 lei transportul este gratuit.

Returnarea unui produs cumparat de pe site-ul www.bis-nis.ro se poate face in termen de maxim 14 zile calendaristice (10 zile lucratoare) de la data achizitiei, respectand urmatoarele conditii:

  • Produsele nu trebuie sa prezinte urme de utilizare. Produsele alimentare trebuie sa fie sigilate (fara urme de utilizare, deteriorare, lovire);
  • Produsele returnate sunt din acelasi lot si sunt in stocul curent de marfa al vanzatorului.
  • Produsele sunt in termenul de valabilitate.

Un produs nu poate fi returnat in urmatoarele situatii:

  • In cazul in care prezinta semne vizibile de utilizare: este desigilat si/sau folosit.
  • Nu face parte din categoria produselor returnabile.

Produse care nu fac obiectul returului.

In conformitate cu legea in vigoare, Bis-Nis Trading  SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, cum ar fi:

 Suplimente alimentare:  tincturi, extracte, ceaiuri, remedii naturiste, produse apicole, alimente pentru diabetici etc.) nu pot fi returnate

Termene de returnare a banilor

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate si costul transportului achitat initial in interval de 14 zile calendaristice de la data primirii returului, receptionarea produselor si stabilirea ca aceste produse fac obiectul returnarii banilor.

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”.

In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Potrivit dispozitiilor art. 10 lit c) din O.G. nr. 130/2000, produsele farmaceutice livrate nu pot face obiectul denuntarii unilaterale a contractului, intrucat, prin natura lor, se pot degrada ori deteriora rapid.

Ce fac daca in colet gasesc un produs cu defecte?

Daca gasesti in coletul tau un produs care prezinta defecte, atunci esti obligat sa nu utilizezi produsul in scopul in care acesta a fost achizitionat. Produsul va fi returnat impreuna cu factura fiscala si formularul de retur, completat integral. Contravaloarea comenzii/produsului va fi returnata dupa indeplinirea tuturor procedurilor legale.

Cum pot anula o comanda?

Daca doresti sa anulezi o comanda, trimite mail la comenzi@bis-nis.ro si precizeaza ca doresti sa anulezi comanda. In cel mai scurt timp vei fi contactat pentru solutionare.