BIS – NIS TRADING SRL este o societate privată, cu capital integral românesc, specializată in ambalarea și distribuția de ceaiuri și  fructe uscate. Raportul calitate-preț al ceaiurilor ‘Natura’ a fost recunoscut atât de către micii întreprinzători cat și de marile rețele de distribuție din tară (Kaufland Romania, Metro Cash & Carry, Mega Image, REWE Romania, Auchan/Real).
Marca NATURA este cunoscută și apreciata de publicul consumator, fiind folosita in mod continuu încă din anul 2005 (marca este înregistrată la OSIM).

Sub acest brand societatea produce o variata gama de ceaiuri  din plante:

  • tradiționale – menta, mușețel, tei, măceșe, codite cireșe, soc, galbenele
  • aromatizate – afine, zmeura, lămâie, fructe de pădure, căpșuni, lămâie
  • ceaiuri premium – ceai fructe Strawberry cream, Apple lime&youghurt, Pomegranate Egyptian mint, Barberry Jam, ceai alb „Nigts in Paris”, ceai roșu rooibos, ceai verde mate „Salida del Sol”, ceai negru Marsala Chai.
  • ceaiuri de slăbit – realizate pe bază de ceai verde și alte plante, extract de ganoderma, goji, chia și ananas.
  • ceai pentru copii „Baby Tea”

Toate ceaiurile „Natura” sunt produse după rețete proprii aprobate de Institutul Național de Cercetare  Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare (IBA București).
Pe lângă marca „Natura” societatea noastră mai are înregistrata la OSIM marca „Plantissimo” pentru care rețeaua Kaufland are exclusivitate.

Societatea este certificata in managementul calității ISO (SR EN ISO 9001:2008/ISO 9001:2008) pentru producția de ceaiuri din plante naturale și aromatice (procesare si ambalare), iar în februarie 2011 a fost certificată de către Ministerul Agriculturii pentru ambalare, import și comercializare produse eco.

Firma noastră își dorește să devină una din cele mai importante firme producătoare și distribuitoare  de ceaiuri de pe piața locală, respectând satisfacerea cerințelor consumatorilor si oferirea unei calități superioare a produselor la prețuri competitive.

Parteneri